Over mijzelf

We raken de hemel aan als we onze handen op het menselijk lichaam leggen…” (Carlyle) 

Ik ben geboren in 1964, als jongste van zes dochters. Al van kleins af aan vind ik een groot en zorgend inlevingsvermogen belangrijk. Tijdens de opleiding Zorgmassage voelde ik mij dan ook thuiskomen. Daarom besliste ik om een kleine en gezellige zorgpraktijk op te richten. Op deze manier kan ik mij volledig inzetten voor mensen met een zorgprofiel of een kwetsbaarheid. Na de opleiding Zorgmassage volgde ik nog bijscholingen: aromatherapie massage, natuurlijke gelaats-, rug- en voetverzorging, fibromyalgie massage, magnesium massage, zwangerschapsmassage, … Ik blijf mij graag verder bekwamen in de kunst van het masseren.

De kleine zorgpraktijk straalt eenvoud, omhulling en rust uit.  Met liefdevolle zorg en toegewijde aandacht geef ik u graag een (zorg)massage op maat. Laat jou omhullen met Universele Liefde en Universele Energie. Welkom in de kleine zorgpraktijk!

De kleine zorgpraktijk is erkend door en lid van de Belgische massagefederatie, het Netwerk Zorgmasseurs, een initiatief van ‘vzw Zorgmassage‘ en ‘Massage voor iedereen’.

                Icoon & letters netwerk CLEAR.png   Zorgmassage-logo-cirkel-primair-HR-clear     Logo Massage voor Iedereen (LR).jpgBelgische Massage Federatie