Verloop van een zorgmassage

Voorafgaand aan de (eerste) zorgmassage, hebben we een (intake)gesprek zodat de massage helemaal kan worden afgestemd op jouw zorgprofiel.
Ik overleg ook samen met jou of je een massage met natuurlijke oliën wenst, of liever een massage op de kledij met een massagedoek.
Verder zal ik tijdens ons gesprek uiteraard graag een antwoord geven op al jouw vragen.

In mijn praktijk heb ik een kleine kleedruimte voorzien. Tijdens de massage is het lichaam volledig bedekt met zachte handdoeken. Enkel de zone die gemasseerd wordt, zal dan vrijgemaakt worden van de handdoek. We kijken samen naar een goede en gemakkelijke positionering. Ik beschik ook over een wellness-massagetafel met verwarming.

De duur van de massage is aangepast aan jouw energieniveau en wordt samen met jou besproken. Mocht je tijdens de massage ergens ongemakken ervaren, dan kan je dat op elk moment aangeven. De massage wordt dan onmiddellijk aangepast of indien gewenst stopgezet.

Na de massage maak ik graag tijd om nog even rustig na te praten indien je dit wenst.

Getuigenis Tine (mei 2022)

“Deze ochtend nog eens een heerlijke zorgmassage mogen ontvangen van Grietje. ‘De kleine zorgpraktijk’ is echt een verborgen pareltje in Steenhuize. De praktijk ademt rust uit en weerspiegelt Grietje haar natuur: verfijnd, natuurlijk, speels en kleurrijk. Bij het binnenkomen ervaar ik altijd een instant relax gevoel. Ze neemt weer maar eens haar tijd om echt naar mij te luisteren en legt haar hart in haar handen als ze mij masseert. De zalige, kwalitatieve, etherische oliën geuren super heerlijk en Grietje speelt met de flesjes olie om de juiste samenstelling voor mijn huid te kiezen, met heel veel zorg en toewijding. Heerlijk genieten is het telkens weer en het mooie is dat ik dit doorgaans nog enkele dagen voel nawerken. Een heel mooi cadeautje aan mezelf, ik ben super fan en kom telkens weer voor meer, net als mijn 15-jarige dochter. Zij is momenteel kankervrij, maar geniet ook enorm van de massages die Grietje geeft, voornamelijk van de natuurlijke gezichtsverzorging. Dankjewel, Grietje, uit het diepste van ons hart, voor de prachtige persoonlijkheid die jij bent en voor de zalige momenten die je ons allebei reeds gegeven hebt!”